Webshop » Dagtrip LEGOLAND Windsor

Dagtrip LEGOLAND Windsor

Hoi allemaal!


Wat leuk dat jullie met Brick Planet mee willen naar LEGOLAND Windsor op zondag 22 juli en zondag 26 augustus 2018. We hopen dat dit een onvergetelijke dag wordt en daar gaan we met z’n allen voor zorgen.
De dag begint voor ons allemaal heel vroeg, want om 4u30 spreken we af (Carpool Krëfel Wetteren Oosterzelesteenweg 127, 9230 Wetteren), zodat we stipt om 4u45 kunnen vertrekken. Tussenstop om 5:30 Nieuwpoort afrit 3 Carpoolparking. Gelukkig gaan we met de bus en kunnen jullie nog enkele uurtjes dromen over wat jullie binnen enkele uren zal te wachten staan.


Nice to know:
- In Groot-Brittannië is het een uur vroeger dan hier. Dat wil dus zeggen dat, wanneer het park opent om 10u00, het in België al 11u00 is.
- De kostprijs van de hele reis bedraagt €94,95
- Betaling geschiedt bij het afronden van de inschrijving, afhaling bij betaling kan wel worden aangevinkt maar wordt niet geaccepteerd!
- In Groot-Brittannië maken ze gebruik van Britse ponden (GBP), in plaats van Euro. 
- Let op: Er zijn een aantal biljetten en muntstukken die geen wettig betaalmiddel meer zijn. Zie link: Britse Ponden. Ook de oude £10.00 biljetten zijn niet meer in de roulatie. Dit houdt in dat jullie de oude briefgeld van £5 en £10 en £1 muntstukken op de boot kunnen omwisselen voor Euro's. Althans dit is ons de vorige maand op de overtocht wel gelukt!


Wat voorziet Brick Planet?
- Busreis heen en terug
- Overtocht P&O Ferries heen en terug
- Entreetickets voor het park


Wat neem je best zelf nog mee?
- EEN GELDIG IDENTITEITSKAART (zonder kan je Engeland niet binnen)
- Eventueel ontbijt
- Lunch (in het park heb je uiteraard ook voldoende eetgelegenheden)
- Indien je graag een souvenir koopt in het park, neem je best wat geld mee.


Hopelijk is het meeste nu duidelijk, indien je toch nog vragen hebt, stuur dan gerust een e-mail naar info@brickplanet.be.


Wij kijken er alvast naar uit!!!Loïc, Eric en Deborah    Loading...